EEN LAAG BTW TARIEF VOOR SCHILDEREN

 

Particulieren profiteren in Nederland al sinds 2009 van een permanente lage btw op schilderwerk en ander onderhoud. Ook dit jaar is het weer zo dat de btw maar 6% bedraagt, in plaats van de gebruikelijke 21% die geldt op andere goederen en diensten. Wilt u gebruik maken van de lage btw op schilderwerk? Daarvoor komt u al snel in aanmerking; als particulier hoeft u voor voordeel op schilderwerk in en rond uw woning al maar aan een enkele eis te voldoen. Is uw woning ouder dan 2 jaar, dan kunt u van deze korting profiteren.


Wanneer geldt het lage btw-tarief?

Er doen enkele tegenstrijdige berichten de ronde over de lage btw op schilderwerk. Feit is dat deze lage btw permanent blijft gelden voor particulieren, die hun woning willen laten opknappen. Zolang het gaat om een permanent bewoonde ruimte die ouder is dan twee jaar, valt de hele schildersklus –zowel het voorbereidend werk, de arbeidskosten als de materiaalkosten– onder het lage tarief van 6%. De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van nog enkele factoren. Naast een lage btw, die geldt op vrijwel al het schilderwerk dat u als particulier uit laat voeren, kunt u bovendien ook nog profiteren van extra subsidie en lage tarieven als u klussen uit laat voeren in de wintermaanden.

Voor meer informatie over onze garantie voorwaarden kunt u ons altijd bellen of mailen

Bezemer Schilderwerken - Torenvalk 59, 4872 PS Etten-Leur - TEL: 076 502 37 31 - GSM: 06 41 19 57 85 - MAIL: info@bezemerschilderwerken.nl

DESIGN: metROB