WIE ZIJN WIJ

 

Bezemerschilderwerken uit Etten-Leur bestaat sinds 1999 en is in de jaren uitgegroeid tot een goed en betrouwbaar schildersbedrijf. Ons schildersbedrijf staat voor kwalitatief goed schilderwerk, dit alles op basis van duidelijke afspraken, een overzichtelijke offerte en ruim 15 jaar ervaring in het schildersvak. We zijn een klein schildersbedrijf, dat heeft het voordeel dat het werk de aandacht krijgt die het verdient en u geen stroom van onbekende schilders over de vloer krijgt.

De eigenaar van Bezemer schilderwerken is altijd zelf aanwezig op het werk en zorgt voor continuïteit en kwaliteit. De betrouwbaarheid van ons schildersbedrijf en de medewerkers zijn gegarandeerd. Wij zorgen niet alleen voor goed schilderwerk, maar zorgen ook voor de veiligheid in en om de woning wanneer wij onze werkzaamheden bij u uitvoeren. Op deze manier kunt u tijdens onze werkzaamheden met een gerust gevoel aan uw eigen verplichtingen voldoen en zullen wij de overlast tot een minimum beperken.

 

Het leveren van kwaliteit kost geld.
Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.

Voor meer informatie over onze garantie voorwaarden kunt u ons altijd bellen of mailen

Bezemer Schilderwerken - Torenvalk 59, 4872 PS Etten-Leur - TEL: 076 502 37 31 - GSM: 06 41 19 57 85 - MAIL: info@bezemerschilderwerken.nl

DESIGN: metROB