KLEUR ADVIES

 

We kiezen allemaal voor kleur. Daarmee vertellen we immers in één keer ons verhaal. Een verhaal dat gaat over stijl, smaak, sfeer, gevoel of ambitie. Kleur is overal, waar u ook maar kijkt. Kleuren zorgen voor sfeer en leefbaarheid. Kleuren kunnen behagen, vrolijk stemmen of wijzen ons de weg. En kleuren bepalen ook ons imago. Eigenlijk draait alles om kleur. Op het gebied van kleur hebben we onvoorstelbaar veel in huis. We nodigen u uit van al onze middelen, kennis en expertise gebruik te maken.
In elk stadium en op elk niveau kunnen wij u faciliteren, ondersteunen en inspireren.


Kleurmiddelen en kennis

Dat doen we niet alleen met prima verfsystemen en producten. We reiken eveneens praktische hulpmiddelen aan, zoals kleurenwaaiers en verassende inspiratiemiddelen. Daarnaast ondersteunen wij u met technische adviezen en bij het maken van kleurplannen. Bij ieder ontwerp of bij elk project denken wij met u mee over de beste productoplossing en het kleurgebruik. Welk doel u ook voor ogen heeft, we brengen u erheen. Twijfelt u over de juiste kleurcombinatie of verftoepassing? Wij denken met u mee. Bijvoorbeeld over de vele kleuren die tegenwoordig technisch maakbaar zijn. En ook over de toepassingsmogelijkheden en de trends. Zo komt u tot een doordachte kleurkeuze.

 

Kleuradvies in beeld

Twijfels over de geschikte kleur op gevel, wand, plafond of kozijn? Met onze software kunnen wij voor u een digitale foto van uw woning of gebouw maken voor een realistische weergave van een in- of exterieur. Precies zoals het ’uit de verf komt’. Het resultaat is te zien in kleuren die de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderen. Onze software houdt ook rekening met lichtveranderingen, dag- of kunstlicht en de structuur van een oppervlak. Een dergelijke natuurgetrouwe weergave is uniek.


Professionele presentatie

De bewerkte foto wordt automatisch voorzien van alle kleurgegevens en kunnen wij zelf personificeren. Het kleuradvies presenteren wij op scherm of is per e-mail te verzenden. Een professionele afdruk identiek aan de digitale weergave is mogelijk met een kwalitatief hoogwaardige fotoprinter.

Voor meer informatie over onze garantie voorwaarden kunt u ons altijd bellen of mailen

Bezemer Schilderwerken - Torenvalk 59, 4872 PS Etten-Leur - TEL: 076 502 37 31 - GSM: 06 41 19 57 85 - MAIL: info@bezemerschilderwerken.nl

DESIGN: metROB